Gaskedler

Frydenlund VVS har god erfaring i arbejde med gaskedler og naturgasanlæg. Har du en gaskedel med mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning for både din varmeøkonomi og miljøet at købe nyt.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, så du kan se, hvad der kan betale sig. Naturgas er det reneste af de fossile brændsler, og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal være til naturgas.

Skal det være et kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Vi står klar med råd og vejledning, før du træffer dit valg.

Oliekedler

Alle nye oliekedler skal overholde krav i bygningsreglementet, og ved at vælge den rigtige kan du opnå store besparelser med en ny energieffektiv oliekedel. I Danmark findes der mange ældre oliekedler som er mere end 15 år gamle, og disse er langt mindre effektive end de nye kedler der er på markedet i dag.

Udover en økonomisk besparelse, får du også en mere driftsikker kedel der ikke pludselig bryder sammen, og de nye kedler fylder som regel også langt mindre i fyrrummet. Overvejer du at få skiftet dit fyr, så få gode råd fra Frydenlund VVs, og få valgt den model, der er mest effektiv til dit behov.

Solvarme

Står du overfor en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten.

Vi står til rådighed fra den første skitse til anlægget er tilsluttet og fungerer. Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Selv når det er overskyet og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr. Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i solvarmeanlæg.

Varmepumper

Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte, og udtrække af jorden hele året ved hjælp af f.eks. et varmvandsanlæg.

Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder – i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi. Udover at være en god og sikker investering, opnår du ligeledes en mindre forurening.

Dine fyringsudgifter kan du reducere markant i forhold til olie eller naturgas. Kontakt os, og hør mere om dine muligheder med et jordvarmeanlæg.