Tag og Facade

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med os. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at dit tag eller facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille. Har du en trist facade, så kontakt Frydenlund VVS for uddybende information og en vurdering af dit hus.

Tag og Tagrender

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes, men begge dele er afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk. Derfor er det nødvendigt med et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader.

Frydenlund VVS  klarer både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør af vores erfarne blikkenslagere.

Et Tag er en god Investering i Dit Hus

Vil du lægge nyt tag, eller blot renovere, har du igennem os fundet den helt rette samarbejdspartner at kontakte. Med os som samarbejdspartner er du sikret en samarbejdspartner med ekspert viden på området. Vi ved, hvad der er at vide om eksempelvis byggematerialers isolerende egenskaber, og derfor kan vi rådgive dig til den bedst mulige løsning.

Øges eksempelvis din isolering fra 100 mm til 300 mm, kan du i mange tilfælde spare over 6000 kr, på varmeregningen om året. Det er vores evner til at tænke nyt, kombineret med en stor erfaring der har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker et resultat, der både øger og sikrer værdien af din bygning.

HØR MERE OM TAG

Du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, der kan sikre, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Med fokus på Helsingør og Nordsjælland, varetager vi opgaver på hele Sjælland til kunderes glæde og tilfredshed.

Vi ser frem til at høre fra dig og levere et håndværk, og tagarbejde, der er mere end blot i orden. Også ned til mindste detalje!