Når uheldet er ude og skaden er sket, overtager vi gerne og sørger for alt det praktiske. Vi arbejder som taksator for alle forsikringsselskaber og har stor erfaring i at arbejde med skader.

Vi ved, hvordan skaden skal udbedres og afhjælpes, så skaden bliver så begrænset, som muligt. Ofte kommer forsikringsskader ganske uventet og som regel ubelejligt, hos Frydenlund  VVS kan vi være behjælpelige med alt.

Vi hjælper dig gerne med alle slags forsikringsskade lige fra ituslået sanitet til større vand, rør eller stormskader.
Vi har en fast stab af veluddannet VVS medarbejdere, egen murer, tømrer, maler samt elektriker.

Hør mere om vores Skadeservice

Vores skadeservice er en naturlig følge af vores store erfaring med at arbejde med forsikringssager. Når du lader os varetage arbejdet, er du sikret den helt rette dokumentation, ligesom vi kan hjælpe dig med at udfærdige alle relevante dokumenter.

På den måde bliver skaden så lille som overhovedet muligt, når du samarbejder med os. Med os som samarbejdspartner, får du en partner, der ved fra erfaring, hvor eksempelvis skjulte vandskader gemmer sig.

Dermed er du sikret, at alt kommer tilbage i stand, som det skal være, og at der ikke opstår ubehagelige overraskelser senere. Vi er de helt rette at kontakte, hvis skaden er sket, og du ønsker at alt skal udbedres, så det er mere end blot i orden.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi giver gerne råd og vejledning, også inden en eventuel aftale er på plads. Med flest kunder fra blandt andet Helsingør og resten af Nordsjælland, oplever vi henvendelser fra hele Sjælland og Storkøbenhavn, fra kunder der ønsker at nyde godt af vores høje kvalitetsniveau og fordelagtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig!