Vi er jo altid glade for Ros

Her er et uddrag af hvad vores kunder siger om os:

I sommeren 2013 fandt jeg ud af ,at jeg har fået mig en rørskade. Kontakte alm brand hvor der blev taget kontakt til frydenlund. Derefter gik det hurtigt. Fællesskab mellem mig, frydenlund og heine var vi enige om, at det var en stor skade , samt der skulle en fugtighedspecialist på. Inden for par dage blev dette konstateret, at hele huset havde lidt skade.

Hurtig genhusning samt flytning. Og nu er vi kommet hjem igen. Jeg vil gerne pointerer hvordan forløbet har været for mig og mine børn. At få såden en skade er bestemt ikke spændende. Men jeg er meget glad for den behandling, jeg har fået fra frydenlund samt heine (alm brand). Hver gang jeg har ringet eller kontakte over mail , har jeg kun modtaget  venlighed. Lige meget hvor stresset de har været. De håndværkere som har lavet mit hus,synes jeg, at de er professionelle og dygtige til deres speciale. Flere har tænkt længere end mig, hvordan jeg vil have det og det. Det er jeg mega glad for. Jeg vil til enhver tid anbefale alm brand (heine) samt frydenlund til andre. Tusind tak .

Med venlig hilsen Jutta Pallesgaard

Hej Tommy Frydenlund. 

Jeg har nu modtaget slutafregning fra mit forsikringsselskab Codan og betragter hermed sagen omkring min vandskade som afsluttet.

Jeg vil gerne udtrykke min tak til jer for et godt og professionelt arbejde, alle de forskellige håndværkere som har være med til at afhjælpe vores vandskade har være imødekommende, hjælpsomme og har vist stor respekt for det arbejde som de skulle udfører, selvom vi var boende i huset.

Med hilsen Poul Arnø , Ølsted

Til Frydenlund og folkene som var her .

Vi siger mange tak for en meget god og behagelig omgangstone og nogle meget dygtige folk de har gjort et flot stk. arbejde og vi var meget glade for dem de var meget punklige med at ryde op til fyraften så vi andre var så lidt genert af dem.

Vi ønsker jer alle en god sommer Agnes og Birger Michelsen

Entreprisen anført af Tommy Frydenlund har uden sammenligning været noget af det ypperste, mest effektive og mest behagelige vi har oplevet indenfor kategorien.

Vi har haft et enestående samarbejde med Tommy Frydenlund, hvor vi i fællesskab har kunnet finde de bedste og mest optimale løsninger på renoveringen, både i de store linjer og ned i detaljen.

Når man står overfor en større renovering af sin ejendom, så står man ligeledes overfor en større intervention af mennesker som i ens hjem skal udføre opgaven.

Tommy’s team af håndværkere har igennem forløbet bevæget sig rundt i vores hjem med respekt og ydmyghed overfor vores familie, vores ejendele, samt de ideer og ønsker for renoveringen vi har måttet have undervejs. Det er intet mindre end god stil og desværre sjældent set i det omfang. Så tak for det.

Mange venlige hilsner, Nina & Søren Thestrup Hansen

Att. Thommy Frydenlund – Vedrørende udbedring efter vandskade I vort hjem:

Efter overstået måneder med en tilværelse der har været ganske forfærdelig, vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for et godt smarbejde med de folk I sendte på opgaverne, og Per vi havde telefonisk kontakt til.

Det har været en glade at have dem arbejdende her, og alle har været skånsomme og venlige, og yderligere er kommet med små gode ideer til det arbejde der skulle udføres.

Med vores bedste hilsener – Erik og Bente Kaastrup

I foråret 2014 fik vi renoveret bad og toilet på 1.sal i vores murermestervilla fra 1923.

Fra første indledende møde med Frydenlund VVS fik vi en fin, faglig rådgivning og spændende forslag til løsning på vores ønsker, som bl.a. indeholdt gulvvarme, bruseniche, væghængt toilet og fliser på gulv og vægge.
Efter nogen tid fik vi en fuldt færdig tidsplan, hvor både tømrer, vvs og murer indgik.

Denne tidsplan blev overholdt perfekt og det færdige resultat lever fuldt ud op til vores forventninger.

Jan Balschmidt, Snekkersten

Kære Tommy. I flere tilfælde er det jo nok klager/reklamationer, I modtager, når folk henvender sig til jer efter udført vvs arbejde.

I dette tilfælde er det med en helt uforbeholden ros til den unge mand, I havde sat på opgaven med at udskifte vore toiletter.

Sjældent har vi mødt en ung mand med så megen pli og høflighed og med en professionel forståelse af, hvordan man orienterer om, hvordan ”tingene” virker, og hvad vi skal være opmærksomme på.

En pryd for standen og en medarbejder, I kan være stolte af!

Mange hilsener Bente og Nils Toftegaard Jollen 15

Hej Frydenlund, Tak for din hjælp og jo tak de har kontaktet os.

Husk at sige tak til dem der satte det nye fyr til, de har lavet et fantastisk arbejde

ikke mindst bagefter hvor de næsten gjorde hele mit hus rent:-)

Så tusinde tak Anita