Badeværelset

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er ganske omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med i mange år fremover.

Skal vandhanen monteres på væggen eller vasken? Skal den være med svingtud eller vandsparer? Skal overfladen være i krom eller messing? Der er masser af muligheder, når der skal købes nyt.
Frydenlund VVS står altid klar med råd og vejledning, så du finder det, som passer ind i dit badeværelse. Som VVS-installatør sørger vi for sikker levering og professionel montering.
En håndklæderadiator skaber et behageligt klima i ethvert badeværelse. Håndklæderadiatoren kan både varme badeværelset op, tørre våde håndklæder og sørge for, at du på kolde morgener kan iføre dig en lun badekåbe.
I stedet for det traditionelle afløb kan du vælge en afløbsrende, der bliver en del af badeværelsets design og et element, som er med til at understrege rummets øvrige linjer. Med en afløbsrende af rustfrit stål får du en moderne afløbsløsning til dit badeværelse.
Risten placeres i gulvet som erstatning for den firkantede afløbsrist og kan samtidig erstatte den forhøjning, der typisk adskiller bruseområdet fra det øvrige badeværelse.
Et spabad er skabt til afslapning og ro. Vi har samlet de bedste modeller, så du er sikker på at købe et kar af højeste kvalitet.
Spabade kan fås i mange størrelser, så selv et lille hjem kan få glæde af spabadets blide massage.
En anden mulighed er opsætning af en dampkabine. Dampkabiner kan i dag fås med mange forskellige massagefunktioner, så dit badeværelse bliver et sandt rum for velvære.
Med os som samarbejdspartner er du sikker på, at levering og montering er i orden og alle regler for vådrum er overholdt.